More information

This text has been translated automatically.
Wegens omstandigheden te koop zeer lieve werkende stermerrie 

welke ervaren springpaard/amazone gaat met mij mee STER merrie, weer samen voor de springsport en geeft mij een goede toekomst? Mijn vader is de KEUR-hengst CARAMBOLE. De vader van mijn moeder is LENNARD. Met een Carambole paard en je weet dat je op de juiste plek bij mij.in het zadel zit Ik denk graag met je mee bij het springen over een hindernis..Sport niveau L maar kan veel meer! Zie foto's. Ik ben 13 jaar maar kan nog jaren mee voor jarenlang plezier Voldoende ambitie? geef ons dan samen een kans. Ik ben lief en eerlijk en zelfs geschikt voor de overgang van pony naar paard. een goed huis is belangrijk. Wegens omstandigheden ben ik te koop (hogere prijsklasse) dus geen onzin bieden!!! Dit wordt niet op prijs gesteld. ..Ik ben vorig jaar gekeurd inc. foto's.
Gezond en braaf paard en verder goed met hoefsmid en belading op de trailer.
Kortom, voor de juiste ruiter ben ik goud waard. Ik zal je meenemen naar hogere prestaties en overwinningen. Want ik ga voor meer plezier voor mens en dier!

Serieuze interesse wordt op prijs gesteld, bel gerust. Whatsapp berichten worden niet beantwoord. BEL VOOR MEER INFO VP een oproep is sneller VP € 10 500,00

Pedigree

Sire
Sire of sire
s.s.s.
m.s.s.
Dam of sire
d.s.d.
m.m.s.
Mother
Sire of dam
s.s.d.
m.s.m.
Dam of dam
s.d.d.
d.d.d.